Paul Pothoven schrijft……m’n fiets naar Vianen gebracht en op mandag 27 okt vertrokken we naar Ca Palazzo om daar weer Wijnand, Bob en Brenda te ontmoeten. Fantastische mensen, een leuk weerzien en vol verwachting over dat wat gaat komen. Vrijdag 31 okt komen de rest van de enthousiastelingen om een fantastisch MTB weekend te ervaren op Ca Palazzo, samen met o.a Ben van Beurten onze topkok. Voor nu nog een onbekende maar vermoed dat, dat eind volgende week wel anders zal zijn.
Ik vind het ook erg spannend, voor het eerst dat ik zo iets onderneem. Wie zijn die anderen?, gezellig of enorme fietsfanatiekelingen, hoog niveau en hoe past mijn persoontje zowel in de gezelligheid als sportiviteit daar tussen. Vragen waar ik volgende week antwoord op krijg.

Acht “who cares” alleen met Bob op de fiets afgelopen zomer was al een ervaring of zeg ik uitdaging? Dacht ik redelijk te kunnen fietsen zit daar zo’n jonge hond naast je, permanent gedreven om bij iedere versnelling en beklimming “los”te gaan. pffffff. Maar “who cares” Inspiratie, trainen, genieten van eten ( Ben van Beurten en de presentatie van de witte truffel ) staat als middelpunt van een fantastische MTB drie daagse.
IMG_0356-0.JPG

Nieuw blog: DONDERDAG 30 OKTOBER


Bekijk meer nieuws